Najave događanja

Nema događanja

kmnl momcadi
glazbeni sastavi

pp

pp4

pp2

U organizaciji Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, Studentskog katolički centar Split, Katoličko bogoslovnog fakulteta, Studentskog centra i Sveučilišta u Splitu, u petak 10. lipnja u crkvi Gospe od zdravlja u Splitu slavljena je „Te Deum“, studentska sveta misa zahvalnica za kraj predavanja u akademskoj godini 2021./2022.

Svetu misu zahvalnicu predvodio je splitsko-makarski nadbiskup u miru mons. dr. sc. Marin Barišić, a koncelebrirali su je dr. don Mihael Prović, predstojnik Ureda za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu, a uz njega u koncelebraciji je bio i fra Ivo Rastočić.

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, Studentski katolički centar Split, Katolički bogoslovni fakultet, Studentski centar i Sveučilište u Splitu, organiziraju u petak, 10. lipnja 2022. u 20 sati i 30 minuta, u crkvi Gospe od zdravlja u Splitu „Te Deum“, Svetu Misu za kraj predavanja u ak. god. 2021./2022.

Nakon duže pauze uzrokovane mjerama protiv suzbijanja epidemije koronavirusa, Svete Mise za studente ponovno se slave u kapelici bl. Ivana Merza na splitskom Kampusu.

Podsjetimo, Svete Mise za studente održavale su svake nedjelje u kapelici u studentskom domu dr. Franje Tuđmana (Ulica Cvite Fiskovića 3, Split). No, zbog pandemije COVID-19 duže vrijeme studenti nisu mogli slaviti Gospodina na toj lokaciji.

Nakon duže pauze uzrokovane mjerama protiv suzbijanja epidemije koronavirusa, Svete Mise za studente ponovno se vraćaju u studentski dom na Kampusu.

U nedjelju, 28. studenog 2021. godine u multimedijalnoj dvorani Sveučilišne knjižnice (sjeverni toranj, drugi kat) studenti i mladi su slavili prvo ovogodišnju svetu Misu.

Na studentskom Kampusu u Splitu slavit će se prva ovogodišnja sveta Misa za studente.