Predstavljanje KMNL ekipa: Ravne Njive

24 Siječanj 2018

Malonogometna ekipa sv. Mateja sa Ravnih Njiva, u Katoličkoj malonogometnoj ligi ''Sv. Ivan Pavao II.'' sudjeluje od samih početaka. Tadašnji župnik, don Ante Čotić, rado je podržao prijedlog mladih za osnutak malonogometne ekipe. Istu takvu potporu ekipi pruža i sadašnji župnik, don Jure Vrdoljak.

Igrači koji u ovoj sezoni nastupaju za ekipu Ravnih Njiva, pomažu župniku u raznim pastoralnim potrebama (uređenje crkve, crkvenog okoliša) te redovito sudjeluju na nedjeljnoj svetoj misi.

Predstavljanje KMNL ekipa: Sveti Duje

16 Siječanj 2018

Ekipa sv. Duje (Split) nastupa u Katoličkoj malonogometnoj ligi ''Sv. Ivan Pavao II.'' od sezone 2014./15. Inicijativu mladih za sudjelovanje u KMNL-i je podržao katedralni župnik don Tomislav Ćubelić, koji na razne načine podupire svoju župnu ekipu.

Predstavljanje KMNL ekipa: Duće

20 Prosinac 2017

Ekipa iz Duća, priključila se Katoličkoj malonogometnoj ligi ''Ivan Pavao II.'' u sezoni 2015./16. Osnovana je iz malonogometnog kluba ''Duće'' koji je osnovan i nastupa u Omiškoj malonogometnoj ligi od 1972. godine. Igrači koji nastupaju za MNK Duće nastupaju ujedno i u KMNL-i. Ekipa iz Duća počela je sudjelovati u KMNL-i na inicijativu Antonija Borića. Župnik je tada (i trenutno sada) don Ljubo Pavić, koji uvijek na razne načine podupire svoju župnu ekipu. Igrači koji nastupaju u KMNL-i su aktivni u svojoj župi na razne načine: sudjeluju u inicijativama koje predlaže župnik i u akcijama koje iniciraju Udruge u župi (čišćenje, uređivanje puteva, uređenje i održavanje stare škole ...).

Predstavljanje KMNL ekipa: Jesenice

02 Prosinac 2017

Malonogometna ekipa sv. Roka iz Jesenica, ove sezone prvi put nastupa u Katoličkoj malonogometnoj ligi ''Sv. Ivan Pavao II.''

Kao ekipa su osnovani 2017. godine, a vodeći inicijator je jedan od igrača, Duje Mladin. Sadašnji župnik, don Tomislav Bašić odmah je prihvatio i podržao inicijativu mladih iz svoje župe.

Malonogometna ekipa župe Materinstva Blažene Djevice Marije sa Brda, član je Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.'' od sezone 2008./09. Ekipa je osnovana na inicijativu mladih iz župe, uz podršku tadašnjeg župnika don Zdravka Vučka.

Ekipa sv. Frane iz Splita je član Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.'' već šest sezona. Ekipa je osnovana na inicijativu mladih koji su se tada okupljali u samostanu sv. Frane. Ideju su odmah podržali župnik fra Žarko Relota i tadašnji vikar fra Roko Bedalov. Fra Žarko Relota je još uvijek župnik župe Svetog Stjepana pod borovima, a sada  ujedno i gvardijan samostana Svetog Frane na Obali. Malonogometna ekipa sv. Frane je također aktivna u župi na razne načine da se rado odaziva na sportske i ostale manifestacije koje organizira župa te se uključuje u razne župne projekte (organizacija proslava, blagdana, putovanja…).

Predstavljanje KMNL ekipa: CBS

20 Listopad 2017

Ekipa Centralnog bogoslovnog sjemeništa – Split je član Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.'' od njezinih početaka. Još od prve sezone 2005./06., splitski bogoslovi su aktivno uključeni u ovo sportsko natjecanje. Motivi njihove uključenosti su raznovrsni: rekreacija i bavljenje športom, podupiranje svojim primjerom projekt KMNL-e te povezivanje sporta sa odgojno-religioznim vrijednostima koje itekako njeguje ova liga.

Predstavljanje KMNL ekipa: Dugi Rat

16 Listopad 2017

Stalni član Katoličke malonogometne lige ''Sv. Ivan Pavao II.'', još od njezinog osnutka, je ekipa sv. Josipa iz Dugog Rata. Pod potporom tadašnjeg župnika don Borisa Vukasovića i na inicijativu mladih iz Dugog Rata, formirana je malonogometna momčad koja je uskoro počela postizati zapažene rezultate. Ekipa sv. Josipa izrazito je bila uspješna zadnjih šest godina kada su se kontinuirano nalazili na vrhu tablice, a posebno zadnje dvije godine kada su osvojili prvu KMNL-u.